• Головна
  • Світ
  • У РФ зростає кількість повстанців проти путінського режиму — ГУР

У РФ зростає кількість повстанців проти путінського режиму — ГУР

Підтримка повстанців серед місцевого населення зростає

На території Росії бійці «РДК» та Легіону «Свобода Росії» виконують функцію озброєної самооборони на території Бєлґородщини, де вони захищають власних співвітчизників від злочинного кремлівського режиму.

Про це в етері національного телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Він зазначив, що декілька населених пунктів окупаційна російська влада залишила, намагаючись лише встановити вогневий контроль, а це означає завдання ударів з артилерії, реактивних систем залпового вогню по об’єктах власної цивільної інфраструктури і місцевих мешканців.

«Підтримка повстанців серед місцевого населення зростає. Це стосується як охочих пристати до збройної боротьби проти Путіна, так і місцевих мешканців, які просять про захист», ― зазначив представник воєнної розвідки, додавши, що Україна в належному порядку розгляне звернення про евакуацію цивільних з Бєлґородщини, якщо такі надходитимуть.

Андрій Юсов відзначив, що кількість повстанців, які борються проти путінського режиму, зростає, а географія їхніх дій розширюється.

«Так звана «Російська Федерація» на сьогодні ― це неспроможна держава, на території якої безліч конфліктів. Центральна влада ― неадекватна, і події на Бєлґородщині абсолютно це демонструють. Все, що бодай трохи боєздатне, зосереджене на українських територіях, а на території Росії ― безлад, хаос, анархія і безвладдя. Це означає, що такі конфлікти можуть ширитись та набирати масштабів у різних куточках країни, яка називається РФ, в тому числі й в столичному регіоні», ― підсумував Андрій Юсов.

Нагадаємо, втрачаючи контроль над ситуацією в регіоні режим Путіна може вдатись до масштабних провокацій, така інформація поширюється серед місцевих мешканців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності