• Головна
  • Світ
  • В Італії чоловіка оштрафували за те, що самотужки залатав яму на дорозі, і наказали повернути її назад

В Італії чоловіка оштрафували за те, що самотужки залатав яму на дорозі, і наказали повернути її назад

В Італії чоловіка оштрафували за те, що самотужки залатав яму на дорозі, і наказали повернути її назад

Окрім штрафу італійця також зобов'язали повернути все до первісного стану

Італієць Клаудіо Трента був настільки розчарований тим, що місцева рада не змогла відремонтувати 30-сантиметрову вибоїну на пішохідному переході в містечку Барлассіні, що 72-річний чоловік вирішив вжити заходів самостійно, заповнивши її холодним бітумом.

Про це пише The Guardian,

Це призвело до штрафу в розмірі 882 євро. В листі, який Трента отримав від поліції, його звинувачували в порушенні правил дорожнього руху і оштрафували за виконання без дозволу потенційно небезпечної роботи в громадському місці. Чоловіка також зобов’язали повернути все до первісного стану.

«Якщо вони думають, що я ідіот, вони помиляються, — сказав він Corriere della Sera - Вони спровокували мене, тож тепер я подаю зустрічну скаргу на раду за недбалість».

Тепер італієць планує подавати позов у відповідь.

Трента, який стверджує, що кілька разів протягом трьох місяців повідомляв про вибоїну місцевій владі, отримав хвилю солідарності від усієї Італії.

Один із коментаторів у Facebook написав: «Сьогодні я надіслав електронний лист протесту до ратуші Барлассіни. Я знаю про реалії Калабрії та Сицилії, де вулиці перетворилися на решета, і якщо люди самі не вживають заходів, усе руйнується».

Інший написав: «Рада повинна відшкодувати вам гроші, витрачені на мішок бітуму».

До дебатів приєднався Вітторіо Сгарбі, заступник міністра культури. «На додаток до правил дорожнього руху, є здоровий глузд», - сказав він. «Здоровий глузд мав спонукати місцеву поліцію подякувати цьому джентльмену», - вважає Сгарбі.

«Я буду боротися до кінця, щоб скасувати цей штраф, оскільки, на мій погляд, це несправедливість. Навіщо штрафувати мене, а не тих, хто знав про проблему і не втрутився?», - каже чоловік.

Нагадаємо, львів’яни обурені станом доріг на деяких вулицях міста. Зокрема, погана дорога на вулиці Окружній, 33.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності