У Львові через ремонтні роботи на деяких вулицях змінено рух транспорту: деталі

У Львові через ремонтні роботи на деяких вулицях змінено рух транспорту: деталі

Ремонт вулиці Шевченка завершується

У Львові завершується реконструкція вулиці Шевченка. За попередньою інформацією, через тиждень-півтора підрядна організація приступить до укладки верхнього шару асфальту на останній ділянці від будинку №13 до №47. Рух транспорту змінено.

Про це повідомило ЛКП «Львівавтодор».

Наразі основні роботи тривають на ділянці від вул. Шевченка, 13 до вул. Бортнянського. Тут закінчують замощувати бруківкою трамвайну колію, облаштовують заїзди до житлових будинків,встановлюють поребрики та бордюри, замощують тротуари. Також підсипають ґрунт для влаштування зелених зон та триває висадка дерев.

За інформацією «Львівавтодору», наразі повністю перекритою для руху транспорту залишається ділянка від вул. Ярослава Мудрого до вул. Бортнянського. Проїзд відрізком від вул. Яцкова до вул. Бортнянського забезпечений по замощеному покриттю трамвайної колії, рух іншою смугою – тимчасово перекритий у зв’язку з підготовчими роботами для влаштування тут верхнього шару асфальту.

Нагадаємо, львів’яни обурені станом доріг на деяких вулицях міста. Зокрема, погана дорога на вулиці Окружній, 33. Така ситуація виникла із зовнішньої сторони вулиці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності