• Головна
  • Світ
  • Стало відомо на яку хворобу міг захворіти Лукашенко — ЗМІ

Стало відомо на яку хворобу міг захворіти Лукашенко — ЗМІ

Стало відомо на яку хворобу міг захворіти Лукашенко — ЗМІ

Вірус, начебто, підхопило також і оточення Лукашенка

Про стан здоров'я самопроголошеого президента Білорусі Олександра Лукашенка після його повернення із Москви ходять різні чутки. Білоруські ЗМІ припускають, що він міг підхопити вірус.

Про це пише видання «Наша Ніва».

«Ще кілька людей з оточення захворіли і впали з ніг. Наскільки я розумію, це щось вірусне», – розповів співрозмовник, близький до служби протоколу Лукашенка. 

Журналісти звернули увагу, що 5 травня, вручаючи нагороди представникам репресивного апарату, Лукашенко вже був захриплий. Це може свідчити про правдоподібність цієї версії. 

«Якщо це грип, то можуть виникнути ускладнення, якщо його не лікувати належним чином. Ми так думаємо», – додав співрозмовник. 

Додамо, що після візиту до Москви, де Лукашенко мав хворобливий вигляд, з'явилися різні чутки щодо його стану здоров'я. Білоруські ЗМІ повідомляють, що під час параду в Москві 9 травня диктатор був із перебинтованою рукою. Окрім того, був відсутнім на неформальному сніданку та обіді з іншими лідерами країн СНД.

Білоруський політолог Дмитро Болкунець для The Mirror припустив, що самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка могли отруїти під час візиту до Москви, оскільки він не міг зробити і 300 кроків поруч із Путіним.

За інформацією ЗМІ, останнім часом до Мінська для лікування Лукашенка неодноразово вилітали «професори» з Москви.

Нагадаємо, у неділю, 14 травня, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не з'явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба та Державного гімну Білорусі. Раніше у ЗМІ з’явилася інформація про погіршення здоров'я білоруського диктатора.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності