• Головна
  • Світ
  • Пропустив сніданок із Путіним та вперше за багато років не виступив із промовою: Лукашенкові стало зле

Пропустив сніданок із Путіним та вперше за багато років не виступив із промовою: Лукашенкові стало зле

Пропустив сніданок із Путіним та вперше за багато років не виступив із промовою: Лукашенкові стало зле

Попри погане самопочуття Лукашенко таки прибув на парад до Москви на особисте прохання Путіна

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після закінчення військового параду, влаштованого у Москві президентом РФ Владіміром Путіним, негайно повернувся в Мінськ. Відтак він пропустив завершення всіх урочистостей.

Про це пише російське пропагандистське видання «РБК».

Так, після параду Путін провів неформальний сніданок з гостями параду з Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану. Натомість Лукашенка у цій компанії не помітили.

Водночас як свідчать фото, на самому параді у Лукашенка була перев′язана рука. Тоді як пізніше стало відомо, що Лукашенко везли автотранспортом на церемонію покладання квітів в Олександрівському саду.

ЗМІ також зазначають, що в останній тиждень Лукашенко серйозно захворів, й всі заходи за його участю було скасовано. Втім самопроголошений президент Білорусі таки прибув на парад до Москви на особисте прохання Путіна.

Згодом же Лукашенко прибув до Мінська, де взяв участь в урочистостях до 9 травня, інформує «Белта». Проте вперше за 29 років він не став проголошувати промову. Натомість замість нього це зробив міністр оборони РБ Віктор Хренін.

Нагадаємо, в МЗС України заявили, що участь лідерів ряду країн в заході на Червоній площі в Москві є аморальною та жорстокою відносно України.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності