• Головна
  • Світ
  • Опублікували рідкісні фото бронепотяга Путіна, який курсує за таємним графіком

Опублікували рідкісні фото бронепотяга Путіна, який курсує за таємним графіком

Опублікували рідкісні фото бронепотяга Путіна, який курсує за таємним графіком

Ідентифікаційні номери на локомотивах відсутні, а вікна у всіх вагонах щільно зачинені.

Унікальні знімки бронепоїзда, на якому подорожує російський диктатор Путін, зробив російський фотограф Михайло Коротков, який є автором блогу про потяги, тож нерідко публікував цікаві фотографії унікального транспорту.

Знімки бронепоїзда Путіна опублікувало видання The Washington Post.

Сайт Короткова працював з 2011 по 2022 рік, але після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну автор закрив його та емігрував до Шрі-Ланки. Повертатися на батьківщину він уже не планує.

Коротков стверджує, що бронепоїзд курсує за таємним графіком. Тому передбачити його появу або зробити фото – велика удача.

Ідентифікаційні номери на локомотивах відсутні, а вікна у всіх вагонах щільно зачинені. Інші потяги мають чекати, доки проїде президент.

Цікаво, що на одному зі знімків на даху президентського транспорту є якийсь купол. Швидше за все, він є частиною спеціального обладнання для зв'язку.

Бронепоїзд Путіна неможливо відстежити за допомогою радарів, мабуть, це і стало причиною збільшення частоти пересування саме на ньому.

Нагадаємо, під Санкт-Петербургом є секретна залізниця, яку пов’язують з Путіним і його друзями. Під Санкт-Петербургом недалеко від залізничної станції «69-й кілометр» з’явилася ще одна залізнична станція. Вона має два напрямки: на Санкт-Петербург та на Приозерськ. Ще три схожі залізничні платформи побудовані біля трьох резиденцій Володимира Путіна.

Президент Росії їздить поїздом, який належить компанії «Гранд Сервіс Експрес», підконтрольній родині Ковальчуків.

Додамо, що у центрі Москви журналісти знайшли терміново відремонтований перед війною спецвокзал.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності