• Головна
  • Світ
  • У США через погано помиту пляшку для молока померла дитина

У США через погано помиту пляшку для молока померла дитина

У США через погано помиту пляшку для молока померла дитина

Кронобактерії є смертельними для немовлят

У США через погано помиту пляшку для молока померла дитина.

Про це пише Daily Mail.

Відомо, що дитині було лише 20 днів, він захворів на рідкісну форму інфекції, яка викликає параліч, менінгіт та навіть енцефіліт.

Захворів хлопчик через те, що домашній молоковідсмоктувач мили в домашній раковині, дезінфікували, а іноді збирали ще вологим.

Кронобактерії поширені в навколишньому середовищі і можуть жити на поверхнях у будинках, таких як кухонний стіл і раковини, а також у воді. Проте вони можуть виявитися смертельно небезпечними для немовлят.

Саме ця бактерія минулого року спричинила загальнонаціональне відкликання порошкових дитячих сумішей одного з американських виробників. А цього місяця британська компанія Reckitt була змушена відкликати 145 тисяч банок дитячої суміші через занепокоєння щодо її забруднення цією бактерією.

Також видання зазначає, що хлопчик народився майже на 31 тижні шляхом кесаревого розтину. Лікарі прийняли рішення про передчасні пологи через те, що дитина була в тазовому передлежанні — лежала в утробі матері ногами вперед, а у матері загострилася прееклампсія  .

Нагадаємо, у США чоловік помер від інфекції, що поглинає мозок, якою він заразився через водопровідну воду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності