• Головна
  • Україна
  • На кордоні з Польщею помер водій з України: таке тут трапляється не вперше

На кордоні з Польщею помер водій з України: таке тут трапляється не вперше

На кордоні з Польщею помер водій з України: таке тут трапляється не вперше

Лікарі, яких викликали на місце, лише констатували смерть

Інцидент трапився вранці 19 лютого поблизу польсько-українського переходу у Дорогуську.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на wiadomosci.wp.pl.

У службу порятунку надійшло повідомлення про те, що водій тягача з напівпричепом не подає ознак життя. На місце викликали рятувальників та поліцію.

За словами правоохоронців, у черзі на реєстрацію чекав 61-річний громадянин України. Попри те, що транспортні засоби попереду поїхали далі, він не рухався. Водії, які стояли у черзі за ним, подумали, що він заснув. Вони підійшли до машини, щоб розбудити, але зрозуміли, що чоловік уже не дихає. На жаль, допомагати йому було вже пізно.

Поліція та прокуратура намагаються з’ясувати причини смерті чоловіка. Розслідування триває.

Це не перший такий випадок на кордоні між Польщею та Україною, пише видання. На початку лютого біля прикордонного переходу в Гребенному за аналогічних обставин помер 59-річний чоловік, також українець. Він зупинив вантажівку на парковці в Белжеці та попросив сторожа розбудити його вранці. Вранці охоронець парковки занепокоївся, що чоловік не може прокинутися, та сповістив екстрену службу.

Пожежники розбили вікно в салоні, але водій уже був мертвий. Потім з'ясували, що смерть настала через проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, на Львівщині почали перебудовувати 61-річний міст у селі Річки. Роботи виконують у межах міжнародного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності