• Головна
  • Світ
  • Пошукові роботи у Туреччині майже завершилися: жертвами землетрусу стали 40 тисяч 689 людей

Пошукові роботи у Туреччині майже завершилися: жертвами землетрусу стали 40 тисяч 689 людей

Пошукові роботи у Туреччині майже завершилися: жертвами землетрусу стали 40 тисяч 689 людей

1 мільйон постраждалих від стихійного лиха були розміщені в наметових містечках, контейнерних містечках і громадських гостьових будинках у регіоні землетрусу

Президент турецького управління надзвичайних ситуацій (AFAD) Юнус Сезер оголосив, що кількість жертв землетрусу зросла до 40 689 осіб.

Він також сказав, що пошуково-рятувальні роботи завершені в багатьох провінціях, які постраждали від стихії.

Про це пише видання «Hurriyet»

Заявивши, що пошуково-рятувальні роботи тривають у провінціях Кахраманмараш і Хатай, які найбільше постраждали від землетрусу, Сезер сказав: «Продовжуються роботи в 40-поверховій будівлі в провінціях Кахраманмараш і Хатай. Ми направили в регіон 35 тисяч пошуково-рятувальних підрозділів. З цих 35 тис. особового складу понад 20 тис. продовжують нести службу. Загалом в регіоні перебувало понад 270 тисяч громадських діячів та членів неурядових організацій. Знову ж таки, зараз в області зайнято 250 тисяч осіб».

Він також заявив, що кількість громадян, які загинули, зросла до 40 689, Сезер сказав: «Ми продовжуємо працювати з надією щодня знаходити когось живого. Сьогодні ми констатували, що 40 689 наших громадян, на жаль, втратили життя».

Він також розповів, що понад 1 мільйон постраждалих від стихійного лиха були розміщені в наметових містечках, контейнерних містечках і громадських гостьових будинках у регіоні землетрусу.

«Ми доставили 10 тисяч лір допомоги приблизно 800 тисячам жертв стихійного лиха, які постраждали від землетрусу. Крім того, знову проводяться евакуаційні роботи. Багато наших громадян іммігрують зі своїх провінцій до інших провінцій. Ми ідентифікували майже 800 тисяч громадян, які спонтанно виїхали в інші провінції та звернулися до нас як постраждалі від стихійного лиха. Кількість евакуйованих нами жертв становить 460 945. 318 970 з них ми розміщуємо в громадських готелях і готелях. Це велика катастрофа, і ми разом як нація подолаємо наслідки цієї катастрофи», – сказав він.

«Наразі на пункті ліквідації наслідків стихійних лих продовжують працювати наші 75 літаків і 178 вертольотів, які здійснили 11 097 вильотів», - зауважив він.

Сезер заявив, що вони продовжують працювати над наданням допомоги в оренді та переїзді для громадян, чиї будинки постраждали в зоні землетрусу, і наголосив, що було подано 445 тисяч заявок на допомогу в оренді та переїзді через електронний уряд.

Нагадаємо, Польщею пронісся ураган Отто. Тисячі будинків залишилися без світла.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності