• Головна
  • Україна
  • Польщею пронісся ураган Отто: тисячі будинків без світла, є постраждалий

Польщею пронісся ураган Отто: тисячі будинків без світла, є постраждалий

Польщею пронісся ураган Отто: тисячі будинків без світла, є постраждалий

Під час негоди автомобіль, в якому їхали п'ятеро людей, врізався в повалене дерево.

Ураган Отто, який пронісся над Польщею, спричинив штормові пориви вітру. Десятки тисяч домогосподарств у кількох воєводствах залишилися без електропостачання. Під час негоди постраждала одна людина.

Про це пише ukrayina.pl.

Заступник директора Урядового центру безпеки Марек Куб'як повідомив, що станом на вечір18 лютого знеструмленими залишалися близько 98,7 тисячі споживачів. Найбільше домогосподарств без електропостачання у Поморському (58 тисяч), Мазовецькому (12 тисяч), Підляському (7,8 тисячі) і Західнопоморському (5,9 тисячі) воєводствах.

У Великопольському, Люблінському, Вармінсько-Мазурському і Підкарпатському воєводствах без світла перебувають від 2 до 3 тисяч домівок.

«Тільки в суботу, 18 лютого, з опівночі до 10:00 пожежна команда отримала 2907 звернень. Ще 906 повідомлень про наслідки негоди отримали у п'ятницю, 17 лютого. Найбільше повідомлень про наслідки шторму (понад 1,5 тисячі) надійшло з Поморської провінції», — повідомив речник головного коменданту ДСНС Кароль Кержковський.

Пожежники виїжджають на ліквідацію наслідків шторму: повалень дерев, пошкоджень будівель та небезпек, які виникають на дорогах.

Під час негоди постраждала одна людина. Інцидент стався у Тчеві приблизно о 4:00 в суботу.  Автомобіль, в якому їхали п'ятеро людей, врізався в повалене дерево. Потерпілого госпіталізували.

Нагадаємо, кількість жертв внаслідок землетрусів в Туреччині і Сирії зросла до понад 45 тисяч осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності