• Головна
  • Світ
  • У США судитимуть росіянку, яка хотіла отруїти українку чизкейком

У США судитимуть росіянку, яка хотіла отруїти українку чизкейком

У США судитимуть росіянку, яка хотіла отруїти українку чизкейком

Вікторія Насирова переховувалась у США, адже в Росії її вже звинуватили у вбивстві

У Нью-Йорку судитимуть 47-річну росіянку, яка хотіла отруїти українку зі схожою зовнішністю, щоб «викрасти» її особистість. У 2016 році Вікторія Насирова намагалася вбити Ольгу Цвик за допомогою десерту з сильним транквілізатором.

Про це пише The Guardian.

Насирова переховувалась у США, адже в Росії її вже звинуватили у вбивстві. Обидві жінки схожі одна на одну, мають темне волосся і приблизно однаковий відтінок шкіри, хоча росіянка на 12 років старша за українку.

За словами прокурорів, 28 серпня 2016 року Вікторія Насирова принесла чизкейк до будинку Ольги Цвик в районі Форест-Гіллз у Квінсі. Коли українка скуштувала десерт, їй стало погано й вона знепритомніла. Подруга жінки знайшла її у ліжку та відвезла до лікарні. Українку вдалося врятували, але коли вона повернулась додому, то виявила, що її паспорт, дозвіл на роботу, золота каблучка та інші коштовності зникли.

А тим часом фахівці дослідили залишки десерту на контейнері й з’ясували, що вони містять феназепам – сильнодіючий транквілізатор. Тож росіянку заарештували, їй загрожує до 25 років ув'язнення.

Нагадаємо, нещодавно оскаженіла російська туристка у Таїланді накинулась на громадянку Великої Британії, коли жінка ввічливо до неї звернулась. Жителька країни-агресорки відкусила британці шматок пальця та напала на собаку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності