• Головна
  • Світ
  • У російському Улан-Уде у школярів братимуть ДНК: для чого це робитимуть

У російському Улан-Уде у школярів братимуть ДНК: для чого це робитимуть

Директор школи №41 думав, як сповістити батьків школярів, і вирішив написати їм в один із месенджерів

У росії слідчі з Улан-Уде хочуть взяти ДНК у всіх учнів двох місцевих шкіл. Правоохоронці не можуть знайти підозрюваних в оскверненні пам'ятника, тому й перевірять дітей, адже підозрюють їх.

Про це повідомляє Baza.

Пам'ятник осквернили 21 листопада — невідомі зафарбували чорною фарбою фотографії ветеранів Великої Вітчизняної війни. З доказів слідчі знайшли лише фломастер — такий, яким користуються учні найближчих до пам'ятника шкіл — і зразок епітелію поряд із пам'ятником. Тож правоохоронці вирішили, що це зробив хтось зі школярів.

Після цього співробітники поліції прийшли до керівництва шкіл та передали завдання зібрати ДНК усіх учнів чоловічої статі.

Натомість директор школи №41 думав, як сповістити батьків школярів, і вирішив написати їм в один із месенджерів. Мовляв, дайте, будь ласка, дозвіл на збирання ДНК.

Нагадаємо, у росії в місті Чита 26-річний підприємець Іван Лосєв розповів в Instagram про свій сон за участю президента України Володимира Зеленського на тлі оголошеної у рф «часткової мобілізації». Натомість російський суд оштрафував чоловіка на 30 тисяч рублів за адміністративною статтею про «дискредитацію» армії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності