• Головна
  • Світ
  • Росіянку Юлію Прохорову, яка знущалась над українцями, не вислали з Німеччини

Росіянку Юлію Прохорову, яка знущалась над українцями, не вислали з Німеччини

Росіянку Юлію Прохорову, яка знущалась над українцями, не вислали з Німеччини

Раніше зазначалося, що Прохорову посадили на рейс до Стамбула

Росіянку Юлію Прохорову через образи українців мали депортувати з Німеччини.

Про це повідомляє DW.

Журналісти вирішили уточнити, чи покине жінка країну, однак правоохоронні органи ФРН заявили, що підстав вважати, що Прохорова збиралася покинути країну, немає.

«Депортація обвинуваченої не проводилася. Вона, як і раніше, перебуває у Німеччині. Немає підстав вважати, що обвинувачена мала намір залишити Німеччину», — повідомив журналістам DW прессекретар прокуратури баварського міста Ландсгут Мартін Штрунц.

Нагадаємо, росіянка Юлія Прохорова неодноразово принижувала українців у Німеччині. Вона голосно включала російську музику і танцювала «Калинку» на 9 травня в Мюнхені під час проукраїнського мітингу.

Окрім того, вона бігала за українськими переселенцями з криками «Девочки! Слава России! Россия победит, Россия победит! Чей Херсон? Ага, хаха, Украина! Уже референдум проводят!».

Також вона опублікувала відео, на якому просить росіян, які живуть у Євросоюзі, витрачати електроенергію, щоб ЄС платила більше грошей росії. Ще в одному відео вона використовувала офіційні листи від поліції як туалетний папір.

Додамо, 20 листопада Прохорову помітили в аеропорті Берліна. Журналісти The Insider, які повідомили про її депортацію, опублікували відео, на якому жінку супроводжує поліція. Раніше зазначалося, що її посадили на рейс до Стамбула.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності