• Головна
  • Світ
  • Із Німеччини депортували повію з рф, яка знущалась над українцями (відео)

Із Німеччини депортували повію з рф, яка знущалась над українцями (відео)

Із Німеччини депортували повію з рф, яка знущалась над українцями (відео)

У Німеччині росіянка знаходилася незаконно

Із Німеччини депортували росіянку Юлію Прохорова, яка записувала провокативні відео та ображала українських переселенців.

Про це повідомляє The Insider.

Зазначимо, жінка систематично записувала та публікувала відео зі своїми провокаціями. Зокрема, вона голосно включала російську музику і танцювала «Калинку» на 9 травня в Мюнхені під час проукраїнського мітингу.

Окрім того, вона бігала за українськими переселенцями з криками «Девочки! Слава России! Россия победит, Россия победит! Чей Херсон? Ага, хаха, Украина! Уже референдум проводят!».

Також вона опублікувала відео, на якому просить росіян, які живуть у Євросоюзі, витрачати електроенергію, щоб ЄС платила більше грошей росії. Ще в одному відео вона використовувала офіційні листи від поліції як туалетний папір.

За інформацією німецьких медіа, 14 листопада на квартирі, яку вона орендувала, проводилися обшуки, під час яких вилучили три смартфони та ноутбук. Як зазначається, росіянка знаходилася у Німеччині нелегально. Після обшуків Прохорова перестала виходити на зв'язок. За інформацією ЗМІ, вона знаходилася під вартою.

Зазначається, що Юлія Прохорова народилася у 1992 році у селі Безенчук Самарської області, звідки й переїхала у Москву. Офіційно працювала у магазині «П'ятірочка» та у мікрофінансовій організації «Швиденькі». Також її фото публікувалися на сайті інтим-послуг із позначкою «верифіковані».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності