• Головна
  • Світ
  • Демонстрували прапори «ДНР» та СРСР: вболівальників іспанського «Атлетіка» вигнали зі стадіону за підтримку окупантів

Демонстрували прапори «ДНР» та СРСР: вболівальників іспанського «Атлетіка» вигнали зі стадіону за підтримку окупантів

Демонстрували прапори «ДНР» та СРСР: вболівальників іспанського «Атлетіка» вигнали зі стадіону за підтримку окупантів

Це вже не перша подібна витівка вболівальників «Атлетіка»

У Більбао під час матчу 9-го туру чемпіонату Іспанії з футболу на стадіоні «Нуево Сан Мамес» стався скандальний епізод за участю вболівальників місцевого «Атлетіка», який грав проти мадридського «Атлетіко».

Про це пише Sport.ua.

Фанати басків з націоналістичного угруповання Inigo Cabacas Herri Harmalia розтягнули прапори СРСР та псевдореспубліки «ДНР». Перегляд футболу для цих вболівальників закінчився завчасно, адже у другому таймі їх змусили покинути стадіон. До слова, «Атлетік» мінімально поступився мадридській команді з рахунком 0:1.

Зауважимо, що це вже не перша подібна витівка вболівальників «Атлетіка». Зокрема, у 2014 році на поєдинку Ліги чемпіонів «Атлетік» — «Шахтар» вони також вивішували сепаратистський прапор і банер з написом «Вставай, Донбасс».

Крім того, вони неодноразово підтримували різні псевдореферендуми, а Революцію Гідності вважають «ультраправим переворотом».

Довідково:

Inigo Cabacas Herri Harmaila фанатське угруповання, створене в 2013 році шляхом об'єднання інших груп фанатів «Атлетіка». ICHH визначає себе як патріотичну та антифашистську групу фанів, які спілкуються баскською мовою.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності