• Головна
  • Спорт
  • Український боксер Василь Ломаченко став чемпіоном світу в легкій вазі

Український боксер Василь Ломаченко став чемпіоном світу в легкій вазі

Василь Ломаченко

Ломаченко переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа

Український боксер Василь Ломаченко провів чемпіонський бій за звання володаря поясу чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF. Ломаченко переміг австралійського боксера Джорджа Камбососа. Про це 12 травня повідомило Суспільне спорт

Ломаченко — колишній чемпіон світу у легкій вазі. 36-річний боксер мав другу можливість повернути собі звання чемпіона світу, яке втратив у жовтні 2020 року, коли програв Теофімо Лопесу (втратив пояси WBA, WBC та WBO).

Бій Ломаченко — Камбосос

Перші два раунди пройшли на користь Ломаченка. Український боксер декілька разів пробивав блок Камбососа. Австралієць натомість відповідав переважно ударами у корпус українця. У наступних двох раундах Ломаченко завдав супернику декількох успішних комбінацій ударів. У п'ятому раунді Ломаченко завдав сильного удару у голову Камбососа. У наступному вже намагався відповідати австралієць, проте кінцівку раунду активніше провів саме український боксер. У восьмому раунді Камбосос отримав розсічення брови після удару Ломаченка. В 11-му раунді Ломаченко здобув перемогу над Камбососом достроково: спершу відправив у нокдаун, а потім — ще в один, після чого бій було завершено.

Нагадаємо, під час благодійного вечора боксу у Львові зібрали понад мільйон грн на ЗСУ. В поєдинках під час благодійного заходу зійшлися 12 професійних боксерів, в перервах між боями виступали відомі українські артисти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності