• Головна
  • Спорт
  • Львівська збірна лучників посіла перше місце на чемпіонаті України

Львівська збірна лучників посіла перше місце на чемпіонаті України

Львівська збірна лучників посіла перше місце на чемпіонаті України

Спортсмени із Львівщини зайняли призові місця в усіх дисциплінах

Збірна Львівської області зайняла перше місце на чемпіонаті України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів. Турнір відбувся 24-28 січня у легкоатлетичному манежі навчально-спортивної бази МОУ у Львові (СКА-Львів). Про це в понеділок, 29 січня, повідомили на сайті Львівської ОВА.

Львівщина як господар турніру мала найчисельніший склад збірної та була представлена двома складами в кожній з категорій для командних дисциплін. За підсумками змагань львівʼяни випередили збірну міста Києва майже на 1000 очок і з результатом у 2432.5 пункти посіли перше місце. Загалом спортсмени з Львівщини зайняли 14 призових місць в усіх 14 дисциплінах, які були представлені на турнірі.

Цей чемпіонат України став рекордним за кількістю учасників. В одному манежі зібралось 248 лучників з усієї України. Також, цей чемпіонат став кінцевим етапом відбору кандидатів у національну збірну, що представлятиме Україну на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні. Континентальна першість відбудеться 19-24 лютого в місті Вараждин, Хорватія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності