Сервісні центри МВС можуть відкритися за кордоном

Сервісні центри МВС можуть відкритися за кордоном

Серед головних проблем роботи сервісних центрів в Україні міністр виділив збережену можливість "покупки" водійських посвідчень, а також неефективну роботу електронної черги

Сервісні центри МВС з надання послуг громадянам України незабаром можуть відкритися за кордоном.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Переселенці з України, які перебувають за кордоном, потребують нашої оперативної підтримки шляхом відкриття мобільних сервісних центрів МВС за межами України. Доручаю не зволікати з цим управлінським рішенням і в максимально стислі терміни забезпечити реалізацію суспільного запиту", - заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський.

Серед головних проблем роботи сервісних центрів в Україні міністр виділив збережену можливість "покупки" водійських посвідчень, а також неефективну роботу електронної черги.

Нагадаємо, сервісні центри МВС у Львівській області змінюють графік роботи.

Там також нагадують, що прийом громадян у сервісних центрах МВС здійснюється за попереднім записом онлайн або в порядку “живої” черги, що регулюється талонами з терміналу, встановленого у сервісному центрі МВС.

Додамо, у сервісних центрах МВС українці можуть замінити посвідчення водія, скласти іспити на отримання посвідчення водія, зареєструвати авто або отримати дублікат свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності