Укрпошта 28 червня запускає продаж марки "Українська Мрія"

Укрпошта 28 червня запускає продаж марки "Українська Мрія"

28 червня Укрпошта вводить в обіг нову поштову марку "Українська Мрія" загальним тиражем 3 млн штук. Марка присвячена найбільшому у світі літаку АН-225 "Мрія", який росіяни знищили у Гостомелі.

"Вона уособлює незламність і волю українців: знищено літак, проте знищити українську мрію, прагнення до свободи не можливо. А головною мрією кожного є перемога над ворогом, яку українці наближають, працюючи кожен на своєму напрямку", - зазначають в Укрпошті.

Придбати марку можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазин. До поштової марки випущено художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Зазначається, що як і на попередні поштові випуски будуть діяти обмеження на кількість придбання марки. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів, 5 конвертів, 5 листівок.

Основою ескізів поштової марки "Українська Мрія" став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області, на якому найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами.

Її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій "Що для мене Україна?", який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України.

Нагадаємо, з 15 червня “Укрпошта” та “Нова Пошта” відновили доставку з онлайн-магазину AliЕxpress. Зокрема, Укрпошта доставлятиме товари лише до 14 областей України. Детальніше за посиланням.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності