"Київстар" розширив дію послуги "Роумінг як удома" ще на 14 країн

"Київстар" розширив дію послуги "Роумінг як удома" ще на 14 країн

Абоненти "Київстару" можуть спілкуватись за своїми українськими тарифами у 30 країнах світу. Про це повідомляють у пресслужбі Київстару, пише ЕП.

Оператор збільшив "географію" послуги "Роумінг як вдома" ще на 14 країн: Бельгія, Великобританія, Греція, Португалія, Фінляндія та Швеція, Данія та Норвегія, Ірландія, Люксембург, Словенія, Хорватія, Швейцарія та Єгипет.

"Тепер і в цих країнах абоненти Київстар можуть користуватися послугами у своєму тарифі, просто оплативши рахунок на 4 тижні для передплати, або місяць у контрактних тарифах. Абоненти передплати за особливими умовами послуги "Роумінг як вдома" можуть користуватись усіма основними сервісами, які передбачені їх тарифним пакетом. Контрактні та бізнес-клієнти отримують додатковий пакет послуг: 500 хвилин для вихідних дзвінків на всі українські номери та номери в країні перебування, 15 Гб мобільного інтернету, а також 50 SMS. Всі вхідні дзвінки також безлімітні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у квітні 24 мобільні оператори ЄС та 3 мобільні оператори України підписали спільну заяву щодо координації зусиль для забезпечення доступного та безоплатного роумінгу під час міжнародних дзвінків ЄС-Україна

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності