• Головна
  • Суспільство
  • Хотіла покінчити з собою, бо дитина в окупації: поліцейські Бучанщини врятували молоду жінку

Хотіла покінчити з собою, бо дитина в окупації: поліцейські Бучанщини врятували молоду жінку

Хотіла покінчити з собою, бо дитина в окупації: поліцейські Бучанщини врятували молоду жінку

На Київщині люди досі страждають від наслідків російської агресії. Сьогодні поліцейські Бучанщини врятували від самогубства жінку, яка хотіла стрибнути із багатоповерхової недобудови. Переживши навалу загарбників під Києвом, вона так і не змогла повернутись до нормального життя, бо її дитина разом з батьками і досі на території, яку тепер окупували рашисти.

"Схвильовані жителі села Софіївська Борщагівка повідомили, що на краю недобудови сидить невідома жінка. Правоохоронці прибули на місце. Та почали розговорювати молоду особу. Виявилось, що жінка знаходилася у важкому психологічному стані, в тому числі, через те, що в окупації досі перебувають її батьки та маленька чотирирічна дитина", - розповіли у поліції Київщини.

Працівникам поліції вдалось розговорити жінку та вмовити не чинити собі зла. Дальше молоду матір  доправили додому.

Додамо, у Київській області на сьогодні, 3 червня, виявлено тіла 1314 місцевих жителів, убитих російськими загарбниками. Більшість із них, згідно з висновками експертів, були убиті саме зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 13-річна дівчинка із Київщини розповіла, як пережила розстріл російських військових. окупанти вбили її батька, мачуху та дідуся. рашисти двічі вистрілили і в дитину. Дівчинка вдала мертву, щоб вижити.

 

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності