У "Ягодині" прикордонники виявили іноземця з понад 21 кг наркотиків

У "Ягодині" прикордонники виявили іноземця з понад 21 кг наркотиків

Речовини виявили у паливному баку автомобіля

Волинські прикордонники затримали іноземця, який намагався перевезти закордон понад 21 кілограм наркотиків. Заборонені речовини виявили у паливному баку автомобіля.

"Сьогодні, близько опівночі, в пункт пропуску "Ягодин" прибув 35-річний чоловік. Він слідував за кордон на автомобілі Volkswagen іноземної реєстрації. Під час перевірки легковика спільна прикордонно-митна оглядова група виявила в паливному баку 29 поліетиленових пакунків, загальною вагою більш ніж 21 кілограм, у яких знаходилася наркотична речовина, попередньо гашиш", - розповідають у Держприкордонслужбі.

Проти іноземця відкриють кримінальне провадження за контрабанду наркотичних засобів та психотропних речовин. Виявлену речовину вилучили правоохоронці. Наразі тривають заходи із встановлення усіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, за останні 7 днів через західні кордони України з ЄС та Молдовою пройшло близько 500 тисяч осіб та майже 130 тисяч транспортних засобів. Також за цей час нелегально перетнути кордон спробувало понад 100 осіб.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності