Мамі соліста Kalush Orchestra подарували сертифікат на 631 м3 газу

Мамі соліста Kalush Orchestra подарували сертифікат на 631 м3 газу

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" подарував мамі фронтмена Kalush Orchestra Стефанії Псюк сертифікат на 631 кубометр газу. В такий спосіб газовики висловили вдячність за виховання сина і вчасні розрахунки за газ.

"Виступ Kalush офіційна сторінка на сцені Євробачення не лише приніс Україні вже третю перемогу у престижному конкурсі, а щонайважливіше зумів ще раз привернути увагу мільйонів людей у всьому світі до ситуації в Маріуполі та навколо Азовсталі. Колектив ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" вирішив окрім, сотні теплих слів зробити на знак подяки батькам Олега Псюка символічний подарунок – Сертифікат на використання 631 м3 газу", - розповідають у компанії.

Повідомляється, що цифру обрали символічну, а саме еквівалентну здобутим балам переможцю Євробачення 2022. Сума на даний об'єм газу буде зарахована на Особовий рахунок родини.

Нагадаємо, переможець “Євробачення-2022” гурт Kalush Orchestra одразу після приїзду до України заспівав для всіх охочих у Львові на Площі Ринок. Також музиканти дали першу після повернення із Турину пресконференцію — у Медіацентр Україна. Найцікавіші думки фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка читайте за посиланням.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності