• Головна
  • Суспільство
  • Тариф на електроенергію для населення не змінюватиметься щонайменше пів року

Тариф на електроенергію для населення не змінюватиметься щонайменше пів року

Тариф на електроенергію для населення не змінюватиметься щонайменше пів року

Уряд планує не змінювати тариф на електроенергію для населення щонайменше пів року. Про це повідомив Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

"Продовжуємо щонайменше на наступні півроку дію тарифу на електрику в розмірі 1 гривня 44 копійки за кіловат для тих, хто споживає менш як 250 кіловатів. Це 80% наших громадян", - розповів Президент.

Також Зеленський зазначив, що опалювальний сезон пройшов успішно, тарифи не зросли, а віялових відключень не було.

"Попри всі "вангування" тарифи не зросли. Віялових відключень не було. Постачання не зривалося навіть у воєнний час. Розпочали також підготовку вже до наступного опалювального сезону. Обговорили закупівлю газу, обговорили закупівлю вугілля", - зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, вчора Президент України розповів про те, що робити з окупованими територіями. За його словами Україна має визначитись, якими вона хоче бачити окуповані території.

Власне, попри різні позиції України та росії щодо Криму, все ж варто знайти відповідь на питання про те, що робити. Хоч ця модель навряд спрацює, допоки триває війна, але після її закінчення можна буде думати про дипломатію.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності