У Польщі українським біженкам допоможуть безкоштовно знайти роботу

У Польщі українським біженкам допоможуть безкоштовно знайти роботу

Допомогу надаватимуть експерти та кар'єрні радники

Жінкам, які втекли до Польщі через війну в Україні, допоможуть працевлаштуватись. Для цього Фонд Mamo Pracuj запустив спеціальну програму. Про це повідомляють на порталі неурядових організацій.

"Ми вирішили запропонувати компетентну підтримку біженцям з України. Програма під назвою # DamyRadę є відповіддю на зростаючу потребу підтримки українських жінок у пошуку свого місця на польському ринку праці. За короткий час нам вдалося зібрати команду з майже 60 експертів та HR-експертів, радників та кар’єрних радників, які нададуть професійні консультації та поради українським жінкам", - кажуть у Фонді.

У рамках проекту жінки з України можуть розраховувати на:

  • допомогу у впізнанні польського ринку праці та у пошуку роботи;
  • підтримку у створенні або вдосконаленні резюме польською чи англійською мовами;
  • підготовку до співбесіди;
  • юридичні консультації щодо працевлаштування та професійної діяльності в Польщі;
  • розмови, повні підтримки та співпереживання.

«Найкраще для розширення прав і можливостей жінок – це індивідуальна консультація 1:1. Ми також хочемо використовувати це рішення у випадку українських жінок. Проте ми уважно спостерігаємо за всіма заявками і обов’язково адаптуємо нашу діяльність до потреб, з якими до нас приходять учасники", - каже організатор програми Агнешка Чмир-Качановська.

Фонд також щиро запрошує всіх охочих долучитися до ролі експертів, а тим, хто хоче знайти роботу, радить заповнити анкету: https://link.mamopracuj.pl/DamyRade. Mamo Pracuj надає основну та наглядову підтримку волонтерам під час проекту.

Нагадаємо, українським біженцям, які втекли до Польщі з України через військову агресію російських окупантів, дали поради, як не стати жертвами шахраїв. 

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності