• Головна
  • Суспільство
  • У «золотому» вагоні Медведчука евакуйовуватимуть дітей та хворих – Укрзалізниця

У «золотому» вагоні Медведчука евакуйовуватимуть дітей та хворих – Укрзалізниця

У «золотому» вагоні Медведчука евакуйовуватимуть дітей та хворих – Укрзалізниця

Націоналізувати вагон Медведчука готові в Укрзалізниці. Задіяти його планують для перевезення дітей та післяопераційних хворих.

«Спочатку вагон потребуватиме технічного огляду, який компанія готова провести в стислі терміни, - повідомляє пресслужба Укрзалізниці. - Наразі всі наші салон-вагони задіяні для евакуації населення, зокрема маломобільних пасажирів та дітей, тому ще один вагон не буде зайвим».

Проте, як зазначають у компанії, до інтер’єру цього вагона мають багато питань.

«Тому до цього вагона допускатимуться виключно пасажири з перевірено стійкою психікою, а з провідниками після рейсу працюватимуть психологи», - йдеться у дописі.

Додамо, що за попередніми оцінками вартість «золотого» вагону, який виявили активісти на території  розкішного палацу кума путіна, втікача Віктора Медведчука у Пущі-Водиці, становить приблизно 2,5 мільйонів доларів. Там багато позолоти, яскраво-червоного оксамиту та білих скатертин. Він більш схожий на музей, аніж на вагон.

Нагадаємо, народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя”, Медведчук втік з-під домашнього арешту одразу після початку війни.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності