Як допомогти українцям, що постраждали від російської агресії

Як допомогти українцям, що постраждали від російської агресії

Національний банк відкрив окремий рахунок

Національний банк України відкрив рахунок для гуманітарної допомоги українцям, що постраждали від дій окупанта.

"Російська агресія залишила тисячі українців без житла, грошей, одягу, їжі та інших елементарних речей. Проте Україна та світ не залишають їх наодинці зі своїм горем – фінансова підтримка активно надходить як від громадян нашої держави, так і з-за кордону. Щоб упорядкувати надходження коштів від донорів на гуманітарну допомогу постраждалим від війни українцям, Національний банк відкрив Мінсоцполітики рахунок, який акумулюватиме благодійні внески на соціальні потреби у військовий час»", - розповів Голова Нацбанку Кирило Шевченко.

Кошти використовуватимуть на облаштування місць з розміщення та забезпечення постраждалих одягом, взуттям, ліками, товарами першої необхідності та надання одноразової грошової допомоги.

Реквізити рахунку Міністерства соціальної політики: UA823000010000032302338301027. Рахунок мультивалютний, тож перераховувати кошти можна як в іноземній валюті, так і у національній.

Нагадаємо, в Україні триває шостий день війни. Український бізнес почав об’єднуватись та перераховувати мільйони гривень на підтримку армії.

Lviv.Media підготувало добірку фондів, які можна підтримати гривнею, а також кілька способів, як допомогти, якщо не має можливості перерахувати кошти.

Суспільство

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності