• Головна
  • Рецепти
  • Що приготувати з картоплі: нестандартний рецепт, якщо набридло їсти звичні страви

Що приготувати з картоплі: нестандартний рецепт, якщо набридло їсти звичні страви

незвична страва з картоплі

Рецепт не лише простий, а й доволі швидкий у приготуванні

Гарнір з картоплі — це завжди безпрограшний варіант, та якщо набридла картопля пюре, смажена та тушкована, спробуйте ще один доволі цікавий рецепт картопляного перекусу.

Приготування: 3 картоплини порізати на шматки та зварити у підсоленій воді впродовж 15 хвилин.

Злити воду та перетерти картоплю через сито. Дрібно нарізати пучок петрушки, додати до картоплі. Натерти на крупній терці 100 грамів моцарели, додати до картоплі.

Додати 1 чайну ложку сушеного часнику, трохи перцю, перемішати. До отриманої суміші додати 5 столових ложок картопляного крохмалю, замісити тісто.

Тісто розділити на 2 частини для зручності. Кожну частину окремо розкачати завтовшки 0,5 см, обрізати края, щоб вийшов квадрат чи прямокутник, нарізати смужками (це зручно робити за допомогою кондитерського шпателю).

На пательні добре розігріти сояшникову олію у такій кількості, як для смаження у фрітюрі. Обережно викладати підготовані смужечки, смажити до рум’яності.

Нагадаємо, в Україні вже розпочалася Масляна. Тож до цього свята LVIV.MEDIA пыдготувало рецепт про те, як приготувати найсмачніші млинці та ділиться варіантами, з чим їх можна куштувати.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності