Ідеальне поєднання курки та грибів: рецепт жульєну

Фото: Freepik

Гриби й курка створені одне для одного

Жульєн — це порційна запіканка з грибів під сиром. А оскільки гриби й курка створені одне для одного, це ідеальний варіант закуски для будь-якого випадку.

Інгредієнти: 500 грамів курячого філе, 300 грамів печериць, 200 грамів цибулі, 200 грамів твердого сиру, 300 грамів вершків, 2 столові ложки борошна, сіль, перець та рослинна олія до смаку.

Для початку куряче філе потрібно відварити до готовності, охолодити й дрібно нарізати. Водночас цибулю та гриби теж треба дрібно нарізати.

Після цього цибулю слід обсмажити на рослинній олії до готовності, додати гриби й смажити, поки не википить вся рідина. Тепер до цибулі та грибів можна додати філе, посолити, поперчити й зняти з вогню.

Потім на сухій пательні необхідно злегка обсмажити борошно, додати вершки, теж посолити й поперчити та довести до кипіння.

До вершків же слід додати суміш грибів, курки та цибулі. Водночас сир треба натерти на великій тертці.

Тепер усю масу потрібно викласти у форму для запікання, посипати сиром та поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів до золотистого кольору. Орієнтовно за запікання піде 30 хвилин.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало рецепт курячого карі. Гострі спеції поєднуються у цій страві з ніжними шматочками курятини. Це чудова страва для тих, хто не боїться скуштувати щось дуже гостре та ароматне.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності