• Головна
  • Політика
  • Тищенка усунули від керівництва Закарпатською обласною організацією "Слуги Народу"

Тищенка усунули від керівництва Закарпатською обласною організацією "Слуги Народу"

Тищенка усунули від керівництва Закарпатською обласною організацією "Слуги Народу"

Голова Політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк своїм розпорядженням достроково припинила повноваження голови Закарпатської обласної організації партії Миколи Тищенка.

Про це повідомили на сторінці партії "Слуга Народу".

Зазначається, що розпорядження ухвалено згідно зі статутом партії та погоджено із Головою Політради Дмитром Арахамією. Замість Тищенка, виконувати обов'язки голови обласної організації буде Віктор Микита. Він зобов’язаний до 19 жовтня забезпечити проведення зборів Закарпатської обласної організації "Слуги Народу", на якій оберуть нового голову.

"Сьогодні в умовах повномасштабної війни з росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками", — повідомила Олена Шуляк.

Нагадаємо, Миколу Тищенка можуть виключити з фракції партії “Слуга Народу” у Верховній Раді. Відповідне клопотання до керівництва партії написала інша народна депутатка “Слуги Народу” Мар’яна Безугла. У зверненні йдеться, що нардеп неодноразово порушував статут партії та дискредитував “Слугу Народу”.

Читайте також:

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності