"Сьогодні найкращим другом для ворогів є паніка", - Зеленський

"Сьогодні найкращим другом для ворогів є паніка", - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливе вторгнення Росії. На його думку, в інформаційному просторі занадто багато обговорення щодо повномасштабної війни.

"Вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку РФ. Навіть вже кажуть відповідні дати", - повідомив президент.

Також він заявив, що Україна повинна бути готова кожного дня та розраховувати на себе, своїх військових та громадян. Однак повномасштабної війни немає, ряд України щоденно спілкується з керівництвом різних держав.

"Ми повинні бути готовими в будь-який день. Я вважаю, що у просторі забагато інформації про глибоку повномасштабну війну з РФ, навіть кажуть є відповідні дані. Ми розуміємо, що ризики є. Якщо є інформація про 100%-е вторгнення 16 числа, то давайте нам цю інформацію. Ми отримуємо інформацію від нашої розвідки", - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Росія продовжує нагнітати ситуацію на східному кордоні України. Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 8 гаубиць та 3 реактивні системи залпового вогню, що розміщені на лінії відведення.

Ворог розмістив із порушенням військову техніку на територіях Донецької та Луганської областей. Йдеться про розміщення на полігоні поблизу села Тернове, що у 57 км на схід від Донецька, й поблизу села Мануйлівка, яке розташоване у 65 км на схід від Донецька.

Окрім того, від завтра генеральне консульство Сполучених Штатів Америки у Києві призупиняє надавати послуги. Водночас Міністерство закордонних справ України просить не панікувати й зберігати спокій.

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності