Прикордонники з Львівщини стали призерами турніру Шварценеггера

Українські прикордонник

Загалом українці вибороли “золото”, “срібло” та “бронзу”

Четверо прикордонників Львівського та Чернігівського загонів посіли призові місця в міжнародних спортивних змаганнях ветеранів війни Strong Spirit’s Games, що пройшли днями в рамках фестивалю Arnold Classic Europe в Іспанії. Цей фестиваль 2011 року заснував Арнольд Шварценеггер. Про це 17 жовтня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Щорічно участь у змаганнях беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. Цьогоріч Україну представляли 50 спортсменів-ветеранів. Це військовослужбовці, які брали участь у бойових діях, а також ті, які на війні дістали травми, поранення або захворювання. Деякі з них перебували у ворожому полоні.

Призерами змагань стали двоє прикордонників Львівського загону — Сергій Дубов та Роман Мещеряков, та двоє прикордонників Чернігівського загону — Владислав Шатіло і Сергій Наглій. Сергій Дубов виборов перші місця у жимі гантелі лежачи 30 кг, ривку гирі 24 кг, аербайку. Другі місця посів у веслуванні на тренажері 100 метрів та веслуванні на тренажері 100 секунд, а в командному веслуванні зайняв третє місце. Роман Мещеряков посів друге місце в аербайку.

Загалом команда України здобула на цих змаганнях перше місце.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності