У Тернополі у готелі затримали ґвалтівника зі Львова

Згвалтування

Зловмисник познущався зі 45-річної жінки, з якою познайомився в соцмережах

У Тернополі поліцейські затримали 48-річного львів’янина, який у готелі побив і зґвалтував жінку. Раніше він вже відбував покарання за сексуальні злочини, але вийшов на волю за “законом Савченко”. Про це 16 жовтня повідомила поліція Тернопільської області.

Потерпіла познайомилася з нападником у соцмережах. Вони домовилися зустрітися в Тернополі, аби поїхати до Львова. Чоловік і жінка зупинилися в одному із готелів, де розпивали спиртні напої. Під час застілля чоловік почав поводити себе агресивно, а коли жінка захотіла піти, він побив її та зґвалтував. 45-річна жителька Хмельницької області змогла зателефонувати до поліції.

Потерпілу доправили до лікарні. Поліцейські затримали нападника. Ним виявився житель Львова 1976 року народження. Він уже відбував покарання за статеві злочини, але звільнився з місць позбавлення волі за «законом Савченко». 

Слідчі поліції оголосили йому підозру зґвалтування, вчинене повторно, та за незаконне позбавлення волі людини. Зловмисника взяли під варту без права внесення застави. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності