Суд залишив без змін вирок двом ґвалтівникам дітей на Львівщині

Суд залишив без змін вирок про зґвалтування та вироблення дитячого порно на Львівщині

Двоє мешканців Запоріжжя засуджені до 15 і 11 років тюрми

Львівський апеляційний суд залишив без змін вирок 49-річному та 45-річному мешканцям Запоріжжя, які ґвалтували та розбещували неповнолітніх дітей на Львівщині. Також вони виготовляли та зберігали дитячу порнографію. Про це 4 жовтня повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Перебіг справи

Ґвалтівникам суд призначив покарання у виді 15 та 11 років позбавлення волі. Також чоловіків позбавили права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми на три роки. Через свій вік та безпорадний стан потерпілі не могли чинити опір ґвалтівникам.

Прокуратура довела, що чоловіки розбещували та ґвалтували 11-річну дівчинку, яка є дочкою одного з фігурантів. Свої дії вони знімали на відео. Окрім цього, 45-річний засуджений також вчинив розпусні дії та ґвалтував 9-річну дівчинку за згодою її матері, з якою також вступав у статевий акт на очах у дитини. Все це він знімав на відео, які потім зберігав на персональному комп’ютері” — йдеться в повідомленні прокуратури. Також ґвалтівників внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Сторона захисту оскаржувала вирок, просила скасувати його і виправдати одного з обвинувачених або скерувати справу на новий розгляд. Інший обвинувачений, який повністю визнавав свою вину, просив пом’якшити йому покарання. Львівський апеляційний суд повністю відмовив в задоволенні апеляційної скарги та залишив у силі вирок суду першої інстанції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності