П’яному трактористу з Львівщини суд конфіскував права та призначив 17 тис. штрафу

П’яному трактористу з Львівщини суд конфіскував права та призначив 17 тис. штрафу
Фото: Фото умовне

Тракторист повторно протягом року сів за кермо п’яний

Перемишлянський райсуд визнав винним тракториста, який сів за кермо п’яний. Водій не вперше керував транспортом напідпитку, тож суд конфіскував йому права та призначив 17 тис. грн штрафу. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у п’ятницю, 29 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

Водій більш як вдвічі перевищив допустиму норму алкоголю в крові

За матеріалами справи, Андрія Д. за кермом трактора Jinma зупинили ввечері, 11 липня, у селі Коросно на вулиці Центральній. У крові водія виявили перевищений вміст алкоголю: “позитивна проба склала 0,48 проміле, що більш як у два рази перевищує допустиму законодавством норму”. Таким чином тракторист порушив правила дорожнього руху.

На судовому засіданні Андрій Д. визнав свою вину та розкаявся. Врахувавши те, що водій вдруге за рік сів за кермо п’яний, суд визнав тракториста винним та призначив штраф у розмірі 17 тис. грн. Окрім того, Андрію Д. позбавили права керувати транспортом на рік. Також водій сплатить 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, кілька днів тому у Самборі п’яний водій збив 58-річного пішохода на тротуарі. Також раніше у Турці п'яний водій збив на пішохідному переході 64-річну жінку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності