Уродженку Львівщини засудили на 15 років за шпигунство на користь Росії на Харківщині

Затримання шпигунів

У суді вона заявила, що не шкодує про скоєне і хоче перемоги Росії

На Харківщині уродженка Стрия разом з братом отримали по 15 років тюрми за шпигунство на користь Росії. Про це 19 вересня повідомив Харківський антикорупційний центр.

Як повідомляють, суд визнав винними у державній зраді брата та сестру, які працювали прибиральником та двірником підприємства житлово-комунального господарства "Донецьке” у селищі Донець Ізюмського району, та повідомляли ворогу місця дислокації військових ЗСУ. Їм позбавили волі на 15 років та конфіскували все майно.

За даними Харківського антикорупційного центру, мова йде про уродженця Донця Ігоря Рєзніка та уродженку Стрия Львівської області Наталію Бородіну, які разом працювали на одному підприємстві житлово-комунальної сфери.

Під час співпраці з російськими спецслужбами сестра та брат обрали собі псевдоніми "Медуза” та "Драко”. Бородіна та Рєзнік передавали ворогу дані про рух транспортів з особовим складом та боєприпасами підрозділів Збройних сил України автошляхами та залізницею в напрямку Первомайського.

У суді Бородіна та Рєзнік свою вину визнали та зазначили, що бажали встановлення влади Росії на території України. У вчиненому вони не розкаялися і за можливості продовжили б вчиняти аналогічні дії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності