Поліція розслідує сутичку після концерту Наді Дорофєєвої у Червонограді

Поліція розслідує стрілянину на концерті Дорофєєвої у Червонограді

Організатор концерту надає пояснення правоохоронцям

Поліція відкрила кримінальну справу через сутичку, яка сталася після концерту співачки Наді Дорофєєвої у Червонограді 13 вересня. Правоохоронці встановлюють усіх причетних. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Нацполіції Львівщини у суботу 14 вересня.

Реакція співачки

За інформацією правоохоронців, під час моніторингу соцмереж вони виявили факт сутички у Червонограді. Йдеться про відео, які опублікували у місцевих Telegram-каналах. На кадрах видно, як після концерту співачки деякі люди перелазять через паркан, а також чутні постріли. У дописах під відео зазначено, що, ймовірно, сталася сутичка між глядачами та охороною. Співачка Надя Дорофєєва відреагувала на ситуацію у своїх Instagram Stories, де зазначила, що почула постріли через 40 хвилин після завершення концерту, коли вже перебувала у гримерці. Крім цього, артистка наголосила, що охорону для її концертів наймають організатори.

“По-перше, в мене не має охорони. На концертах всі організатори замовляють охоронців, щоб захід проходив безпечно. Жесть, яка сталася, я бачу в телеграм-каналах відео, де якась людина, можливо охоронець, я не знаю, стріляє вверх, якась заворушка. Це вже було після концерту, ми почули постріл, перебуваючи вже в гримерці. Ми думали, що нам здалося, але, на жаль, не здалося”, – сказала Дорофєєва.

Поліція розслідує інцидент

Менеджер організатора концерту Руслан, розповів LVIV.MEDIA. що сутичка відбулася за межами стадіону і зараз організатор перебуває у відділку поліції. “Зараз організатор Роман Слобода знаходиться в поліції і дає пояснення. Ця подія відбулася за територією стадіону і ми навіть не бачили як це все відбувалося, а почули вже по факту. Ще не встановлено, чи це була дійсно охорона, і взагалі хто це був”, — пояснив Руслан.

Натомість мер Червонограда Андрій Залівський у коментарі LVIV.MEDIA заявив, що немає жодного відношення до концерту і подій, які відбулися: “Я не займався вчорашнім заходом і я не маю до нього відношення. Поліція займається, доповіді ще не надали”, — пояснив Андрій Залівський.

У поліції Львівщини зазначили, що за фактом порушення відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Встановлюються всі обставини події.

Оновлено: згодом LVIV.MEDIA надали офіційний коментар організатора концерту Романа Слободи, у якому він зазначив, що провокаторами виявились місцеві футбольні фанати, які висловлювали агресивні заяви. Вони перелазили паркан і провокували охорону концертної агенції. Їх прийшло під стадіон близько 100 осіб. Внаслідок інциденту навіть пошкодили кілька автомобілів. “Охорона нашої концертної агенції і ми мусили давати відсіч, бо провокація з їх сторони була серйозна, а саме - провокація зі слів місцевих футбольних фанатів “Це наше місто і ми вам покажемо, що таке Червоноград”. Нам навіть пошкодили автомобілі”, — зазначив Роман Слобода.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності