Почав їхати з заправки не витягнувши пістолет: суд у Львові оштрафував водія

Пістолет на заправці

Через порушення ПДР водієм, паливний пістолет пошкодився

Личаківський райсуд визнав винним водія, який не витягнув паливний пістолет з бака автомобіля і почав їхати, внаслідок чого пістолет пошкодився. Також на водія склали протокол про залишення місця ДТП, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 9 вересня, у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився ввечері 8 червня у Бібрці на АЗС, що вулиці Галицькій, 115/А. Водій Honda Accord, заправивши автомобіль, не вийняв пістолет з бака і почав їхати з заправки. Таким чином пошкодив паливний пістолет і завдав матеріальних збитків АЗС. На водія склали два протоколи: за порушення ПДР та залишення місця аварії.

Свою вину у порушенні ПДР водій визнав, а в залишенні місця аварії — заперечив. Суд визнав винним чоловіка лише у порушенні ПДР та наклав штраф — 850 грн. Крім того, він має сплатити 606 грн судового збору. Щодо залишення місця аварії, суд зазначив, що “в матеріалах справи відсутні будь-які достатні докази, які б вказували на наявність в діях ОСОБА_1 суб`єктивної сторони складу адміністративного правопорушення”. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня проголошення.

Нагадаємо, два дні тому патрульні зупинили п’яного водія завдяки повідомленню небайдужого чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності