Поліція розслідує забруднення землі тваринними рештками у Червоноградському районі

Забрудення землі рештками тварин у Червонограді: почали розслідування

Фахівці відібрали проби ґрунту з місця, де невідомі викинули рештки тварин, аби провести лабораторні дослідження

На Львівщині поліція відкрила кримінальну справу щодо забруднення земель тваринними рештками. Невідомі викидали кістки та нутрощі тварин у лісі в Червоноградському районі. Фахівці з екоінспекції відібрали проби ґрунту на місці з рештками, аби провести лабораторні дослідження. Про це повідомили у п’ятницю, 6 серпня, у Державній екологічній інспекції Львівської області.

Як йдеться в повідомленні, наразі триває досудове розслідування забруднення земель тваринними відходами. “Державні інспектори в рамках кримінального провадження взяли участь у проведенні огляду місця події за фактом несанкціонованого складування решток тваринного походження і, як наслідок, забруднення земель на території Червоноградського району,” — йдеться в повідомленні екоінспекції. Фахівці відібрали на місці проби ґрунту, щоб дослідити їх. Наразі деталі розслідування не розголошують.

Рештки тварин викидали у лісі поблизу села Боянець

До слова, 22 серпня червоноградський депутат та активіст виявив чоловіка, який вивозив та викидав рештки тварин у ліс. Того дня Олександр Клімов викликав правоохоронців, які зупинили чорний бус зловмисника. Водій буса намагався втекти, однак його таки наздогнала поліція. Як зазначав Клімов, рештки тварин вивозять місцеві “м’ясні бізнесмени” у ліс біля села Боянець.

Нагадаємо, нещодавно екоінспектори виявили порушення на підприємстві в Самборі. Тоді фахівці встановили, що там спалюють невідомі речовини та забруднюють повітря.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності