У Скнилові відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини

У Скнилові відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини

В новоствореній амбулаторії є десять кабінетів із сучасним медичним обладнанням

У селі Скнилів відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини. У новоствореному центрі мешканці Зимноводівської громади зможуть отримати медичну допомогу від фахівців, про це повідомили у неділю, 25 серпня, у Львівській ОВА.

Наразі в амбулаторії працюють шість медичних фахівців

Як йдеться в повідомленні, амбулаторію сімейної медицини у Скнилові реалізували завдяки співпраці громади з мешканцями та приватними підприємцями. У медцентрі є десять кабінетів з сучасним медичним обладнанням. “Це дозволить забезпечити високоякісне обслуговування пацієнтів та підвищити рівень медичних послуг у Зимноводівській громаді,” — зазначили у ЛОВА.

Наразі у амбулаторії працюють лише 6 фахівців, але надалі штат планують розширювати. “Приємно бачити, що навіть у складний час війни, громади продовжують розвиватися, знаходять сили та ресурси для нових будівництв, створення важливих об'єктів інфраструктури та покращення життя своїх мешканців. Для невеликого села це справжня радість, адже тепер якісні медичні послуги доступні безпосередньо на місці, і не потрібно долати великі відстані для отримання допомоги,” — зазначила заступниця голови Львівської ОВА Христина Замула. 

Нагадаємо, нещодавно у Скнилові під час храмового свята зібрали 80 тис. грн на потреби львівської 24 бригади. Завдяки активному волонтерському штабу, громада загалом передала на потреби фронту вже понад 3 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності