У новозаселеному районі Львова відкрили амбулаторію сімейної медицини

Амбулаторія сімейної медицини Під Голоском.

У планах медиків – створити ще Школу материнства і Школу імунізації

У Львові у мікрорайоні Під Голоско у будинку №24 Друге медичне об’єднання відкрило нову амбулаторію сімейної медицини. Там можуть отримати консультації, провести обстеження та пройти лікування майже 15 тисяч мешканців новозаселеного району Львова, повідомила пресслужба ЛМР у середу, 1 травня.

Максимум медичних послуг для мешканців мікрорайону

Зараз в лікарів амбулаторії Під Голоском зареєструвалося вже 3,5 тисячі пацієнтів. Очікують ще до 10 тисяч людей. В амбулаторії є кабінети сімейних лікарів, які оснащені усім потрібним обладнанням: кардіографом, отоофтальмоскопом, вагами, ростоміром, таблицею гостроти зору, апаратом для вимірювання тиску. Тут є оглядовий кабінет, кабінет щеплень, маніпуляційний кабінет, а також денний стаціонар. Пацієнти можуть здати кров на різні аналізи та швидкі тести.

Завідувачка амбулаторії Оксана Мороз каже, що у планах – створити ще Школу материнства і Школу імунізації, а також придбати портативний УЗД-апарат. “Пацієнти можуть отримати повноцінне лікування, профілактичні обстеження і вакцинацію. Також хочемо придбати портативний ультразвуковий апарат, аби в разі потреби, маломобільним пацієнтам надавати допомогу за місцем проживання. Також хочемо створити Школу материнства і Школу імунізації, щоби співпраця лікаря і пацієнта справді була запорукою міцного здоров’я і дорослих, і дітей”, — заявила Оксана Мороз. 

На облаштування амбулаторії використали майже 5,5 млн грн, з них близько 3,5 млн грн – з бюджету розвитку міста. Це вже 29 подібний медичний заклад у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності