Семеро пацієнтів центру Superhumans у День незалежності встановили рекорд України

Ветеран на горі Кострича

Вони на протезах піднялися на гору Кострича, висота якої 1586 метрів

Семеро пацієнтів центру Superhumans у День незалежності встановили рекорд України, зійшов на протезах на карпатську вершину Кострича, висота якої сягає 1586 метрів. Інформація про це 24 серпня з’явилася на сторінці центру у Facebook.

Національний Реєстр Рекордів номінує випускників Superhumans на рекорд України. 24 серпня. 7 суперлюдей. 1586 метрів висоти. Підкорена вершина Карпат. В День Незалежності ветерани на протезах вирушили в похід, щоб в такий спосіб привітати свою країну зі святом”, — зазначили в дописі.

Сходження на гору семеро ветеранів розпочали вранці 24 серпня о 10:00. У супроводі інструкторів, які допомагали їм долати найважчі ділянки шляху, приблизно через півтори години хлопці підкорили вершину.

Національний Реєстр Рекордів номінує випускників Superhumans на рекорд України 😱🔥

Національний Реєстр Рекордів номінує випускників Superhumans на рекорд України 😱🔥24 серпня. 7 суперлюдей.1585 метрів висоти.Підкорена вершина Карпат.В День Незалежності ветерани на протезах вирушили в похід, щоб в такий спосіб привітати свою країну зі святом 💛Незалежність - це вибір. Незалежність - це можливість кидати собі виклики та досягати вершин.Незалежність - це робота над собою. Незалежність - це бути собою попри все.Незалежність - це велика відповідальність за кожен крок.Незалежність - це бути суперлюдиною і самовіддано боротись за своє і своїх.Любити.Досягати. Надихатись.Підкорювати. З Днем Незалежності з вершини Костричі⛰️З Днем Незалежності, країно суперлюдей! 🇺🇦🦾Дякуємо усім, завдяки кому це стало можливим: Олександр Педан - за драйв та підтримку в кожному кроці@ribas_hotel- за гостинність @gorgany - за все необхідне в горах@idlo - за смачну їжу в походіStavnitser Andrey, Olga Rudneva, Philipp Grushko - за сміливість будувати суперсвіт для наших героїв

Posted by Superhumans Center on Saturday, August 24, 2024
Відео Superhumans Center

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності