За успішний виступ у Парижі двом олімпійцям з Львівщини заплатять по 150 тис. грн

Олімпіада в Парижі

Їхніх тренерів преміювали вдвічі меншою сумою

На Львівщині відзначили спортсменів та спортсменок, які виступили на XXXIII літніх Олімпійських іграх у Парижі. Про це 20 серпня повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

На цих престижних змаганнях Львівську область представили 10 спортсменів та спортсменок: Вероніка Марченко, Юлія Бірюкова, Павло Коростильов, Владислав Лавський, Оксана Лівач, Мар'яна Шостак, Данило Сікан, Олексій Сич, Аліна Мельник і Олег Федор. Двоє з них – Павло Коростильов та Оксана Лівач здобули пʼяті місця у своїх дисциплінах. За це олімпійці отримають з обласного бюджету по 150 тисяч гривень, їхні тренери – по 75 тисяч.

Дякую кожному й кожній з вас за боротьбу та емоції, які ви подарували усій країні. Своїми виступами ви показали усьому світу, що Україна незмінно сильна і нескорена. Зичу вам успіху на майбутніх змаганнях! Загалом на цих Олімпійських іграх українська команда здобула 12 медалей: 3 золоті, 5 срібних і 4 бронзові. Це ще одне підтвердження, що попри усі труднощі ми творимо великі перемоги”, — зазначив Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності