Львівщина отримає 117 млн грн на забезпечення “Нової української школи”

Львівщина отримає 117 млн грн на забезпечення “Нової української школи”

Отримати гроші з субвенції зможуть лише школи, які працюють за денною або змішаною формами навчання

Львівська область отримає 117 млн грн субвенції на забезпечення “Нової української школи”. З них понад 8 млн грн виділили на підвищення кваліфікації викладачів. Про розподіл фінансування повідомила пресслужба Міністерства освіти та науки України у вівторок, 13 серпня.

Які умови для отримання фінансування

Загалом на забезпечення НУШ Кабінет Міністрів виділив близько 1,5 млрд грн, які розподілив між областями та столицею. Гроші з субвенції надійдуть до бюджетів обласних адміністрацій, які вже розподілять їх між бюджетами громад.

Для Львівської області із загальної суми субвенції виділили 117 млн грн. З цієї суми 8,7 млн грн відведені на підвищення кваліфікації викладачів навчальних закладів, а решта — на закупівлі мультимедійного обладнання, комп’ютерної техніки, методичних матеріалів, підручників, меблів тощо.

При цьому для того, щоб отримати гроші із цієї субвенції, школа повинна відповідати кільком критеріям, зокрема мати від 5% до 30% фінансування з місцевого бюджету, працювати лише за денною або змішаною формою навчання та мати укриття — власне, або поблизу (до 500 м).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності