Мешканця Дрогобича оштрафували на 51 грн за сварку з сусідом через щурів

Мешканець Дрогобича сплатить 51 грн через вимагання в сусіда позбутися щурів

Чоловік облаяв та погрожував сусіду, бо щури з його дому почали нападати на дітей

Суд у Дрогобичі постановив оштрафувати місцевого мешканця, який облаяв та погрожував сусіду. Порушник пояснив, що сварився із власником сусіднього будинку, оскільки той нічого не робить із щурами, які почали нападати на його дітей. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 5 серпня, у Єдиному державному реєстрі.

Сусід не реагував на скарги чоловіка про щурів

Згідно з матеріалами справи, випадок трапився 6 червня на вулиці Буковинський у Дрогобичі. Володимир К. причепився до сусіда, облаяв його та погрожував застосувати силу. У суді свою провину порушник не визнав. Пояснив, що міг образити сусіда на емоціях, оскільки той нічого не робить зі щурами, які завелися в його будинку. Гризуни ж почали нападати на дітей Володимира К. і вони почали боятися виходити на вулицю. “Сусід виїхав з того будинку і там є щури, з якими він нічого не робить. Я пропонував сусіду купити отруту для щурів, але той сказав, що йому все одно. Я пожалів сусіда і не звертався до санепідемстанції” — розповів на судовому засіданні Володимир К.

Сусід же зазначив, що Володимир К. у той день, коли чіплявся до нього, був п’яним і “поводив себе неадекватно, кидав пляшкою і каструлею в фасад будинку, пошкодив штукатурку”. Суддя визнав Володимира К. винним у дрібному хуліганстві і призначив штраф — 51 грн. Крім того, порушник має сплатити 606 грн судового збору. На постанову можна подати апеляцію протягом десяти днів.

Нагадаємо, нещодавно львів’янка наплювала на двері сусідки і отримала 51 грн штрафу. Крім того, судили матір із Самбора, через те, що її діти вирвали сусідам сорок кущів картоплі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності