На Львівщині відновлює роботу приміський автобусний маршрут Львів — Забужжя

На Львівщині відновлює роботу приміський автобусний маршрут Львів — Забужжя

Автобуси №157 почне курсувати з середи, 7 серпня

На Львівщині після тривалого судового процесу відновить роботу приміський автобусний маршрут №157 Львів (АС-2) - Забужжя. Його тимчасово обслуговуватиме новий перевізник. Про це 6 серпня повідомили у Львівській ОВА.

Попередній перевізник програв суд

Ще у січні 2023 року Львівська обласна військова адміністрація прийняла рішення розірвати договір з перевізником, який обслуговував маршрут Львів (АС-2) - Забужжя. Причиною стало неналежне надання послуг з перевезення пасажирів. Перевізник не погодився з цим рішенням і протягом року оскаржував його в суді. У березні цього року Львівський окружний адміністративний суд відмовив перевізнику в задоволенні позовних вимог. Це рішення дозволило місцевій владі почати процес відновлення роботи маршруту.

«Для покращення транспортного забезпечення жителів Кам’янка-Бузької громади, департамент дорожнього господарства видав тимчасовий договір з перевізником ФОП Копко Ігор Богданович щодо обслуговування автобусного маршруту загального користування № 157 Львів АС-2 - Забужжя. Зазначений автобусний маршрут відновить роботу з 7 серпня цього року», — повідомив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, протягом липня на Львівщині 14 водіїв маршруток оштрафували за порушення правил перевезень. Крім цього, з ініціативи Львівської ОВА розірвані договори на обслуговування 10 міжміських автобусних маршрутів. Також додамо, що за погану роботу перевізників у Львові оштрафували майже на 750 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності