Командири підрозділів 103 бригади ТРО запрошують на зустріч у Львові

103 бригада

Місце проведення зустрічі тримають у таємниці

У суботу, 3 серпня, о 16:00 у Львові відбудеться зустріч з командирами підрозділів 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Охочим розкажуть про структуру і посади в найбільш інноваційних підрозділах бригади, роботу з різними видами техніки та озброєння, а також про сам процес рекрутингу. Про це 1 серпня повідомила пресслужба ЛМР.

Наша бригада від початку повномасштабного вторгнення виконує бойові завдання в зоні бойових дій. За цей час ми зарекомендували себе як одна з кращих в Силах ТрО. Як приклад, нашим підрозділом РУБпАК, до якого зараз відбувається набір, було знищено найдорожчу ціль в історії використання FPV-дронів – зенітно-ракетний комплекс ТОР”, — зазначили у 103-й окремій бригаді територіальної оборони Збройних сил України.

На зустрічі розповідатимуть про структуру та посади в найбільш інноваційних підрозділах бригади – БпС, РЕБ, розвідці, роботу з різними видами техніки та озброєння. Також всі охочі зможуть більше дізнатися про процес рекрутингу – від подання заявки до безпосередньо підписання контракту.

Щоби потрапити на зустріч, потрібно заповнити форму для реєстрації. Місце проведення суботньої зустрічі тримають у таємниці та обіцяють повідомити про неї тільки зареєстрованим учасникам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності