Корейських підприємців запросили інвестувати в енергетичні об’єкти Львівщини

Зустріч з корейською делегацією

Вони готові робити це, не чекаючи на завершення війни

Львівська обласна військова адміністрація та корейська організація KIND спільно працюватимуть над залученням інвестицій в область. Про це обидві сторони домовилися під час зустрічі, яка відбулася 23 липня, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За словами Козицького, організація KIND здійснює інвестиції та будує інфраструктурні та урбаністичні проєкти по всьому світу з залученням корейських компаній й приватних інвестицій. Під час зустрічі обговорили реалізацію нових інвестиційних проєктів на Львівщині, адже зараз KIND вже працює над проєктом індустріального парку у Львівській області.

Команда RE Ukraine займається підтримкою відбудови України після збройних конфліктів або інших руйнівних подій. За словами керівника команди RE Ukraine Му-Х’юк Лі, корейських підприємців запросили до участі в енергетичних проєктах в Україні, зокрема сонячної та вітрової енергетики. Вони готові інвестувати прямо зараз, не чекаючи завершення війни.

Я вдячний Му-Х’юк Лі та усій корейській команді за візит до нашої області та підтримку України у важкий час війни з країною-агресором. Переконаний в тому, що спільні започатковані проєкти стануть міцним фундаментом довготривалої та результативної співпраці”. — зазначив Максим Козицький. За результатом зустрічі Львівська ОВА підготує перелік проєктів для співпраці, які можуть зацікавити корейську сторону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності