Стрибала по машинах і облаяла поліцію: мешканка Червонограда сплатить штраф

Стрибала по чужих авто і облаяла поліцію: штраф мешканці Червонограда

Порушниця сплатить штраф 51 грн за дрібне хуліганство та 170 грн за непокору поліції

Суд постановив оштрафувати мешканку Червонограда, яка п’яною стрибала по чужих автомобілях, чіплялась до перехожих та нецензурно висловлювалась в бік поліції. За дрібне хуліганство та непокору поліції жінка сплатить два штрафи на загальну суму 221 грн. Про це йдеться у постановах, які оприлюднили у Єдиному державному реєстрі у вівторок, 23 липня.

Жінка не зреагувала на зауваження правоохоронців

Згідно з матеріалами справи, випадок трапився 6 липня цього року у Червонограді, що на Львівщині. Ніколь К. на вулиці Корольова, 2 п’яною стрибала по чужих машинах, а також “нецензурно висловлювалась до громадян, шарпала за одяг, на прохання припинити протиправні дії не реагувала, порушувала громадський спокій”. Коли на місце прибула поліція, жінка не зреагувала на зауваження, “при чому висловлювалась в грубій формі до працівників поліції”.

Свою вину у скоєному Ніколь К. визнала повністю. Попри це суд постановив оштрафувати порушницю на 51 грн за дрібне хуліганство та на 170 грн за непокору поліції. Крім того, вона має сплатити 605 грн 60 коп судового збору.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності