Мешканця Львівщини вдруге ув’язнили за знущання з дружини та пасинка з інвалідністю

Мешканця Львівщини ув’язнили за знущання з дружини та пасинка з інвалідністю

Минулого разу чоловік пробув у в’язниці рік

Мешканця Славського Василя Ц. судили через знущання з дружини та пасинка з інвалідністю. Чоловік неодноразово погрожував жінці, виганяв її з будинку та систематично принижував її та її сина. Сколівський районний суд Львівської області визнав Василя Ц. винним та призначив йому понад рік тюремного терміну, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у четвер, 18 липня.

Суд заборонив чоловікові контактувати з дружиною

За матеріалами справи, минулого разу Василя Ц. судили за домашнє насильство над його дружиною Тетяною Ц., яка має інвалідність першої групи категорії “А”, та пасинком, який має інвалідність другої групи, ще у 2022 році. Чоловік пробув у в’язниці рік, проте висновків з цього не зробив та не став на шлях виправлення. Після звільнення від ув'язнення Василь Ц. продовжив знущатися з дружини та її сина.

Обвинуваченого тричі притягували до адміністративної відповідальності за погрози дружині та психологічне насилля над нею, які змусили її боятися за власну безпеку. У грудні 2023 року Сколівський районний суд Львівської області прийняв рішення видати Василю Ц. обмежувальний припис, яким на шість місяців заборонив чоловікові у будь-який спосіб контактувати із Тетяною Ц., а також розшукувати її самостійно, чи з допомогою третіх осіб.

Зловмисник виганяв жінку з нового дому

Попри припис, обвинувачений дізнався, куди переїхала його дружина та продовжив психологічне насилля над нею. Протягом двох місяців він принаймні п’ять разів приходив до нового місця проживання Тетяни Ц. та провокував сварки, принижував її, погрожував розправою та намагався вигнати її з будинку.

На судовому засіданні Василь Ц. свою вину визнав повністю та розповів суду про обставини й причини своєї поведінки. Чоловік розкаявся та просив суворо його не карати. Сколівський районний суд Львівської області визнав Василя Ц. винним та засудив його до ув’язнення. Чоловік відбуде у в’язниці один рік, один місяць та 15 днів. Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності